İçeriğe geç

Kantaron Balı Kaç Tl

Kantaron balı kilosu ne kadar?

Türkiye’deki mağaralardan toplanan sarı kantaron balı, kilosu 10 bin avro (96 bin TL) fiyatıyla “dünyanın en pahalı balı” olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.

Kantaron balı nerede bulunur?

Gürcistan’da yaygın olan St. John’s Wort Cimil, Türkiye’de Trabzon, Artvin, Gümüşhane ve Rize illerinde görülmüştür. 1870-2600 metre rakımdaki volkanik yamaçlarda ve kaya kenarlarında yetişir.

Kantaron çiçeği kilosu kaç TL?

Sarı kantaronun 1 kg fiyatı 205,44 TL’dir.

En pahalı bal hangisi?

Türkiye’de toplanan sarı kantaron balı, kilosu 10.000 avro (95.000 TL) ile “dünyanın en pahalı balı” olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi! 29 Mart 2021

1 kilo kestane balı fiyatı ne kadar?

Gerçek kestane balı (1kg) – 1.129.

5 kilo bal kaç lira?

Süzme çiçek balı (5 kg) – 1.

Kantaron balı hangi mağarada?

Sarı kantaron balı deniz seviyesinden oldukça yüksek bölgelerde yetiştirilir. Aynı zamanda arı kolonilerinden uzakta üretilen bu balın üretimi için 2500 metre yükseklikteki mağaralar tercih edilir.

Dünyanın en pahalı balı nerede yetişir?

Türkiye’de arı kolonilerinden uzakta, deniz seviyesinden 2 bin 500 metre yükseklikteki bir mağarada üretilen sarı kantaron balı, kilosu 10 bin avro (96 bin TL) ile “dünyanın en pahalı balı” olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.

Türkiye’nin en iyi balı nerede yetişiyor?

Eğriçayır Yaylası Mersin Toros Dağları’nda yer alır ve 2500 metre rakımdadır. Buradaki bitki örtüsü ve çiçek çeşitliliği balımızın aromasını ve kalitesini mükemmelleştiren en önemli etkendir.

Kantaron otunun kilosu kaçtır?

Most Compared to Alanbilir Sarı Kantaron Otu (Öğütülmüş) 1kgEğriçayır Kara Mürver + Acerola + Propolis + Ham Bal 225GFiyat495,00 TL592,00 TLYorumlar-4,7SatıcıalanbiyorumEğriçayırAktar TürüBitkiler, Propolis2 satır daha

Kantaron yağ kaç TL?

Seçenekler: 50 ml 2,13 tsp/ml. 100 ml 1,50 tsp/ml.

Kantaron aktarlarda bulunur mu?

Hastalıklara karşı koruma, yaşlanmayı geciktirme, vücut fonksiyonlarının sağlıklı kalmasını sağlama gibi önemli faydalar sunan sarı kantaron yağı, artık aktarlarda bile rahatlıkla bulunuyor.

En şifalı bal hangisi?

Dünya Arıcılık Kongresi’nde Dünyanın En İyi Balı ödülüne layık görülen Eğriçayır balını deneyenler tadına doyamıyor. Kanada’da düzenlenen bu kongre sayesinde Mersin halkı dışında da birçok kişi ve ülke bu sağlık dolu balla tanışmış oldu.

2024 balın kilosu ne kadar?

Bal fiyatları 2024 Petek bal: 700 TL/kg. Süzme bal: 750 TL/kg. Karakovan balı: 1.000 TL/kg.

Dünyanın en kaliteli balı nerede?

Eğriçayır Balı, Kanada’nın Montreal kentinde düzenlenen 46. Arıcılık Kongresi’nde “Dünyanın En İyi Balı” ödülüne layık görüldü.

Anzer balı kilogram fiyatı ne kadar?

Osmanlı’da şifa kaynağı olarak ünlenen Anzer balı, hızlı teslimat garantisi ve Anzerbalevi sigortasıyla, kilosu 4000 TL’den başlayan fiyatlarla her an kapınızda.

Kantaron balı hangi mağarada?

Sarı kantaron balı deniz seviyesinden oldukça yüksek bölgelerde yetiştirilir. Aynı zamanda arı kolonilerinden uzakta üretilen bu balın üretimi için 2500 metre yükseklikteki mağaralar tercih edilir.

Kaya balı kilosu kaç para?

₺2.549,90 Orijinal fiyat: ₺2.549,90. 2.

Delibal kaç para?

En Çok Karşılaştırılan Karadeniz Sepet Deli Balı (Komar Balı) 1 kgKaradeniz Sepet Deli Balı (Komar Balı) 1 kgBalparmak Yayla ve Düz Çiçek Balı 2 kgFiyat2.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir